Åpning av disk golf bane på Nanset if - Fagerli

ÅPNINGSDAG FOR HELT NY IDRETT I LARVIK Søndag 25 juni klokken 12 kan man for første gang spille diskgolf i Larvik. Det er det beste vennene mine og jeg vet, og det hadde vi lyst til at flere i Larvik skulle få anledning til å gjøre. Det syntes tydeligvis Nanset Idrettsforening også, for nå har vi sammen laget FAGERLI SKJENEPARK, i skogen bak Nanset Stadion. Den offisielle åpningen er 25. juni klokka 12.00. Perfekt til når sommerferien starter. Og det lønner det seg å få med seg også, for da kan man få tips på kasteteknikk og innføring av Norges to store supertalenter i diskgolf, Peter Lunde og Jonas Pettersen. De er bare 17 og 18 år gamle, men allerede reiser de rundt og kniver med de beste i Europa. Dette er en skikkelig fin fritidsaktivitet der venner i alle aldre kan konkurrere på likt nivå eller bare ta en rundtur. Ta dem med på søndag, så har vi utlånsdisker og gratis pølser og brus. Undres på hvordan ordfører Rune Høiseth er til å kaste frisbee...