Dametrimmen

GÅGRUPPE: Tirsdager kl 18-19. Oppmøte ved Nanset IF klubbhytte i klær etter vær og gode joggesko. En times rask gange i all slags vær. Badstu etter turen for de som ønsker det.

Kontaktperson: Torill Thunberg 93094826

STYRKE & MOSJON - MUSIKK OG GOD STEMNING: Torsdager kl 17 - 18. Gymsalen Hedrum ungdomsskole. En times effektiv og god styrketrening.Ta med egen matte og drikke.

Instruktør: Anne Sørum, Kysthospitalet

Kontaktperson: Hanne Hellenes 98231988. hannehellenes@gmail.com. Deltakerne har egen Facebookgruppe til intern kommunikasjon.

PÅMELDING OG TRENINGSAVGIFTER:

Treningsavgift Styrke & Mosjon er kr 400 pr 1/2 år til  kontonr:: 2480 1556 392.

NB: Skriv hele navnet ditt på betalingen. Betaling= påmelding.

Styrke & Mosjon deltagere kan fritt delta på Gågruppe og det er ingen påmelding her.

Kontingent til Nanset IF (Støttemedlem) er kr 350 (Støttemedlem) pr år for deltagere i Gågruppe og Styrke & Mosjon. Registrering  fra nettsiden og Faktura sendes til deg pr e-post i mars hvert år fra Hovedforeningen