Åpning av Fagerli Skjenepark 25.06.2017 kl 12.00.

Nanset Diskgolf ønsker dere alle velkommen til offisiell åpning av vår flotte diskgolfpark, Fagerli Skjenepark. Banen har vært under konstruksjon siden 1. februar og nå skal banen endelig feires og markeres som åpnet.

Etter en kort åpningsseremoni "kutter" vi det røde båndet slik at folk kan kose seg med spilling resten av dagen. Det vil være tilgang til lånedisker (med forbehold om hvor stort oppmøtet blir) og kastetips for de som ikke har spilt før- eller som ikke har disker.

Mer info vil komme når det nærmer det.

Ta med venner og familie for noen fine timer på Fagerli.

Siste nytt fra Nanset IF: Diskgolf

Dette er en liten film snutt om Nanset if`s aktiviteter. Til deg som lurer på hva Nanset IF driver med eller til deg som har vært medlem en stund. Alle våre 5 grupper er representert : Fotball, ski, sykkel, ski og disk golf.
Her kommer jubileumsfilmen som ble sendt på 100 års festen. God fornøyelse. Lars Møllen har laget filmen.
På Vestfold idrettskrets galla middag fikk Morten Thunberg hederstegn for tillitsvalgte i Vestfoldidretten. Hederstegnet tildeles personer som over tid har gjort en stor og fortjenestefull innsats i idrettslag tilhørende Vestfold idrettskrets. Kriterier: Vestfold idrettskrets hederstegn i gull kan tildeles personer (unge som gamle) som over tid har gjort en fortjenestefull innsats for idretten i Vestfold lokalt og/eller regionalt. Vi gratulerer!
På vår vellykkede jubileumsfest ble det utnevnt 2 nye æresmedlemmer og 2 nye statuettinnehavere. Våre to nye æresmedlemmer er Aslak Bolt Evensen (ytterst til høyre) og Rolf Eigil Arnesen ( nest ytterst til høyre) og våre 2 nye Nanset statuett innehavere er Rolf Uno Eriksen ( ytterst til venstre) og Øyvind Mathiesen ( nest ytterst til venstre ). Alle har gjort en formidabel innsats gjennom mange år for vår forening. Vi gratulerer!
Vi takker så meget sparebankstiftelsen DNB for kr. 230.000 kr i støtte til lysløype belysning og sti rydding ! Dette prosjektet hadde vært umulig å gjennomføre uten denne store støtten. Den vil være til glede til alle som ferdes i Nanset if løypenett og aktiviteter. Tusen takk ! #sparebankstiftelsendnb
Nanset IF feirer sitt 100 års jubileum i år. Møt opp i Borgertoget og vis vår styrke. Vi har tradisjon å være blant de største i Borgertoget. Det må vi vise i år også ! Gratis is utdeling til de som har vært med i toget. Vi har plass nummer 9 ( Nansetgata) klokken 1645. Se neste vedlegg.
Nanset IF takker for bidrag av Larvikbanken og Sparebank 1 BV. Midlene går denne gang til disk golf gruppa for stirydding , utsyr og materiell innkjøp. Vel fortjent til den lille aktive gruppen under Nanset if paraplyen.
Vi må bare få berømme diskgolf gruppa for en stor dugnadsinnsats. De holder på sommer som vinter. De har nå en flott 18 hulls bane til glede for oss alle. Well done - folkens!
Årsmøtet ble avholdt 4 mars 2019. Morten Thunberg ble gjenvalgt som leder og loset årsmøtet vel i havn. Ingen spesielle saker som var kontroversielle. Du kan lese hele beretningen, se under.
Disk golf : fredag 25 januar klokken 1900 på klubbhytta Fotball: Triatlon:på Abax hovedkontor Ski: onsdag 12 februar klokken 1930 på Nanset If klubbhytte Sykkel: Hovedforening: mandag 4 mars klokken 1900 på Nanset IF klubb hytta Forslag må være de respektive styrer i hende senest 14 dager før møte dato. Saksdokumenter er tilgjengelig en uke før møte dato.