Åpning av Fagerli Skjenepark 25.06.2017 kl 12.00.

Nanset Diskgolf ønsker dere alle velkommen til offisiell åpning av vår flotte diskgolfpark, Fagerli Skjenepark. Banen har vært under konstruksjon siden 1. februar og nå skal banen endelig feires og markeres som åpnet.

Etter en kort åpningsseremoni "kutter" vi det røde båndet slik at folk kan kose seg med spilling resten av dagen. Det vil være tilgang til lånedisker (med forbehold om hvor stort oppmøtet blir) og kastetips for de som ikke har spilt før- eller som ikke har disker.

Mer info vil komme når det nærmer det.

Ta med venner og familie for noen fine timer på Fagerli.