Åpning av Fagerli Skjenepark 25.06.2017 kl 12.00.

Nanset Diskgolf ønsker dere alle velkommen til offisiell åpning av vår flotte diskgolfpark, Fagerli Skjenepark. Banen har vært under konstruksjon siden 1. februar og nå skal banen endelig feires og markeres som åpnet.

Etter en kort åpningsseremoni "kutter" vi det røde båndet slik at folk kan kose seg med spilling resten av dagen. Det vil være tilgang til lånedisker (med forbehold om hvor stort oppmøtet blir) og kastetips for de som ikke har spilt før- eller som ikke har disker.Mer info vil komme når det nærmer det.

Ta med venner og familie for noen fine timer på Fagerli.

Siste nytt fra Nanset IF: Diskgolf

Vi må bare få berømme diskgolf gruppa for en stor dugnadsinnsats. De holder på sommer som vinter. De har nå en flott 18 hulls bane til glede for oss alle. Well done - folkens!
Hei! Oversender tog orden og kart over møte plass på torget. Forventer at vi som de siste årene har den største troppen og at samtlige grupper stiller fulltallige. Det er et flott utstillingsvindu å vise vårer aktiviteter. Oppmøte torget kl. 16.45. Alle får is når de kommer til Bøkeskogen !
ÅPNINGSDAG FOR HELT NY IDRETT I LARVIK Søndag 25 juni klokken 12 kan man for første gang spille diskgolf i Larvik. Det er det beste vennene mine og jeg vet, og det hadde vi lyst til at flere i Larvik skulle få anledning til å gjøre. Det syntes tydeligvis Nanset Idrettsforening også, for nå har vi sammen laget FAGERLI SKJENEPARK, i skogen bak Nanset Stadion. Den offisielle åpningen er 25. juni klokka 12.00. Perfekt til når sommerferien starter. Og det lønner det seg å få med seg også, for da kan man få tips på kasteteknikk og innføring av Norges to store supertalenter i diskgolf, Peter Lunde og Jonas Pettersen. De er bare 17 og 18 år gamle, men allerede reiser de rundt og kniver med de beste i Europa. Dette er en skikkelig fin fritidsaktivitet der venner i alle aldre kan konkurrere på likt nivå eller bare ta en rundtur. Ta dem med på søndag, så har vi utlånsdisker og gratis pølser og brus. Undres på hvordan ordfører Rune Høiseth er til å kaste frisbee...