Siste nytt fra Nanset IF: Fotball

Dagens kamper : Se i fanen til høyre

Velkommen til Nanset IF Fotball sine hjemmesider. Her vil du finne informasjon om aktiviteter i klubben. Nanset IF er en av de største fleridrettslagene i Vestfold, med både ski, hopp, sykkel og fotball. Vi er åpen og inkluderende klubb som ønsker nye medlemmer velkommen.

Vi takker alle som er grasrotgivere til klubben vår!
Klikk på artikkelen for mer informasjon
En flott fotballhelg er over. Damelaget i 1. divisjon vinner på bortebane mot Fløya i en spennende kamp. Seiersmålet kom 3 min på overtid og alle 3 poengene ble med hjem til Fagerli. Dette lover godt foran to hjemmekamper som nå kommer, møt opp og støtt jentene. Sandarcup: Nanset har også i år vært medarrangør og avviklet kamper på Fagerli og Månejordet. I tillegg har det vært bespisning på Nansethytta og overnatting på Fagerli og Hedrum U-skole. Vi takker alle frivillige som har stilt opp på dugnad.