Siste nytt fra Nanset IF: Fotball

Dagens kamper : Se i fanen til høyre

Velkommen til Nanset IF Fotball sine hjemmesider. Her vil du finne informasjon om aktiviteter i klubben. Nanset IF er en av de største fleridrettslagene i Vestfold, med både ski, hopp, sykkel og fotball. Vi er åpen og inkluderende klubb som ønsker nye medlemmer velkommen.

Klikk på artikkelen for mer informasjon
En flott fotballhelg er over. Damelaget i 1. divisjon vinner på bortebane mot Fløya i en spennende kamp. Seiersmålet kom 3 min på overtid og alle 3 poengene ble med hjem til Fagerli. Dette lover godt foran to hjemmekamper som nå kommer, møt opp og støtt jentene. Sandarcup: Nanset har også i år vært medarrangør og avviklet kamper på Fagerli og Månejordet. I tillegg har det vært bespisning på Nansethytta og overnatting på Fagerli og Hedrum U-skole. Vi takker alle frivillige som har stilt opp på dugnad.
Vi legger nytt kunstgress på 11 er banen på Fagerli. Kunstgresset kommer fra Italia - ved eksportør Limonta Sport. Gresset er av typen Duo Sharp P+ 40. I tillegg legger vi pad for å få mykere underlag. Det er mange tonn som skal vekk og legges på ny. Ca. 100 tonn sand skal blant annet på plass. 11 trailere er i sving. Vi har gode hjelpere i klubben: Uno, Aslak og Ole Johnny har kjørt hjullaster, traktor og truck for oss. De har lagt ned en stor innsats.Noen juniorer skal også hjelpe til å legge. Det er et stort prosjekt som er planlagt over lang tid. Kostnadsberegnet til ca. 2,7 millioner kroner. Stort løft for Nanset, men vil være til glede for alle våre våre 450 fotballspillere. Vi har gitt bort gress til hundeklubben og vellaget i Styrvoll - de var veldig happy med det. Håper det kan komme til god nytte til deres aktiviteter. Vi regner med at banen er klar 9 juli. Vi gleder oss!