Siste nytt fra Nanset IF: Fotball

Dagens kamper : Se i fanen til høyre

Velkommen til Nanset IF Fotball sine hjemmesider. Her vil du finne informasjon om aktiviteter i klubben. Nanset IF er en av de største fleridrettslagene i Vestfold, med både ski, hopp, sykkel og fotball. Vi er åpen og inkluderende klubb som ønsker nye medlemmer velkommen.

Albert Bøe Sport 1 inviterer til handlekveld ONSDAG 25 OKTOBER KLOKKEN 2000 TIL 2130. 30% på ALT i butikken! Løp og kjøp :-)
Flott innsats av våre unge dommer. Jørgen Wallin Eriksen hadde sin dommer debut i 5. div, assistert med vår Sindre Hobber og Casper Nyheim. Dette er laveste snittalder på dommertrio i NFF Vestfolds historie på 17 år. Gratulerer så mye.
Det var en flott anerkjennelse til alle Nanset IF ledere og trenere da Emad Salha fortalte sin historie om sin store veiviser - trener/lagleder Levi Grinden fra Nanset IF. Emad forteller at det var en gang de skulle spille borte kamp og han kom for seint. Alle var kjørt men lagleder Levi Grinden sto igjen og ventet på ham. Det betydde mye for Emad at noen brydde seg om ham. Foreldrene stilte aldri opp. Levi fikk meg til å forstå at det ikke bare er de nærmeste som betyr noe. Levi hjalp han til forstå at det er andre som kan bry seg og fikk en meget god relasjon til ham. Det er med stort Nanset hjerte å få så gode tilbakemeldinger , sier Levi Grinden. Det er nettopp det gode miljøet i Nanset som han setter stor pris på. Vi takker alle trenere og ledere som står på frivillig for oppveksten til barn og ungdom. Store takker deles ut til alle de frivillige ledere og trenere som driver under Nanset IF paraply. Tusen takk.