Siste nytt fra Nanset IF: Fotball

Dagens kamper : Se i fanen til høyre

Velkommen til Nanset IF Fotball sine hjemmesider. Her vil du finne informasjon om aktiviteter i klubben. Nanset IF er en av de største fleridrettslagene i Vestfold, med både ski, hopp, sykkel og fotball. Vi er åpen og inkluderende klubb som ønsker nye medlemmer velkommen.

Årsmøter Nanset IF: 6 februar Triathlon holdes på Abax kontor, 7 februar Frisbee gruppe klokken 1830 på Nanset klubbhytte, 13 februar skigruppe klokken 1930 på Nanset hytta, 12 februar fotball klokken 1930 på Nanset hytta, 13 februar sykkel gruppa klokken 1800 på Nanset hytta, 5 mars hoved foreningen klokken 1900 på Nanset hytta. Evt. forslag må vere de respektive styrer i hende senest 14 dager før årsmøte dato.
Vi gratulerer fotball damene med opprykk til 1 divisjon. Etter klare seire over Fortuna og Instrandens - Bodø i kvaliken var opprykket klart. Fantastisk moro og vel fortjent. En flott gjeng til å bygge et godt 1 divisjon lag. Lykke til !
Det er litt anleggstrafikk på Nanset om dagen. Storbingen skal skifte kunstgrass. I tillegg skal det legges pad. Det må også planeres på nytt. Det hele vil ta ca. 14 dager. Det blir en helt ny spilleropplevelse på banen. 7 er banen vil også bli reparert i høst. Om ikke det er nok så vil hovedbanen skifte kunstgrass til sommeren 2018. Den vil også få pad. Nytt lysanlegg på 7 er banen vil bli satt opp i høst. Det vil med andre ord bli lagt til rette for aktivitet og godt fotball spill på Nanset banene. Vi gleder oss!