Siste nytt fra Nanset IF: Fotball

Dagens kamper : Se i fanen til høyre

Velkommen til Nanset IF Fotball sine hjemmesider. Her vil du finne informasjon om aktiviteter i klubben. Nanset IF er en av de største fleridrettslagene i Vestfold, med både ski, hopp, sykkel og fotball. Vi er åpen og inkluderende klubb som ønsker nye medlemmer velkommen.

Larvik kommune har igjen åpnet for organisert trening i breddeidretten for barn og unge under 20 år. Kommunen fraråder at det gjennomføres stevner, cup, turnering eller kamp utenfor kommunens grenser. Larvik kommune anbefaler stans i breddeidrett for voksne. Dette inkluderer organisert trening, stevner, cup, turnering og kamp.
Støtt klubben din. Vi er med på Klubben i mitt hjerte. Se link: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/bli-med-pa-klubben-i-mitt-hjerte-allerede-na/ Her er linken til Spleisen: https://spleis.no/151608 Legg den ut på deres FB side ,samt andre sosiale medier. DEL-DEL-DEL
Larvik Kommune har i dag anbefalt å stanse treninger , kamper og all aktivitet for alle i idrettslag fra 1. til og med 10.klasse. Perioden er fra i dag og til og med søndag 8/11. dette er foreløpig.

Sider