Flott fotball innsats i sommer !

En flott fotballhelg er over. Damelaget i 1. divisjon vinner på bortebane mot Fløya i en spennende kamp. Seiersmålet kom 3 min på overtid og alle 3 poengene ble med hjem til Fagerli. Dette lover godt foran to hjemmekamper som nå kommer, møt opp og støtt jentene. Sandarcup: Nanset har også i år vært medarrangør og avviklet kamper på Fagerli og Månejordet. I tillegg har det vært bespisning på Nansethytta og overnatting på Fagerli og Hedrum U-skole. Vi takker alle frivillige som har stilt opp på dugnad.

Sandarcup:

G16 år - Vinner av finale på straffekonk mot Runar. Vi gratulerer så mye med en ny flott cupprestasjon og ny pokal til premieskapet på Fagerli. På 7 kamper slapp laget kun inn ett spillemål, og ett mål i straffekonk. Keeper til Nanset ble kåret til finalens beste spiller..

G8 år stilte med 2 lag, Rød og Hvit og spilte 6 kamper hver på lørdag/søndag. Alle kampene ble spilt på Vesterøya i Sandefjord. En flott opplevelse for alle involverte.

J17/19 år spilte innledende kamper på Tjølling lørdag og kom til semifinale i B-sluttspill søndag på Sportybanen. Dessverre tap, men en god prestasjon.

J14 år vant sine 3 innledende kamper lørdag og gikk direkte til A-sluttspill søndag. Her ble det dessverre tap for Stange som tilslutt gikk av med seieren i klassen. Vi gratulerer med en god cup.

J11 år spilte 6 kamper, 2 seiere og 4 tap. Kampene ble spilt på Virik lørdag og søndag. Jentene gleder seg til neste cup.

G11 år spilte også 6 kamper lørdag og søndag på Virik. Dette resulterte i 3 seiere, 2 tap og 1 uavgjort. Alle gutta har hatt en fin cuphelg og ser frem til høstsesongen.

I tillegg registrerer vi svært gode resultater Dana og Norway cup. Vi gratulerer alle som bidrar til de gode resultatene og lykke til med høstsesongen.