Nytt kunstgress på 11 er banen.

Vi legger nytt kunstgress på 11 er banen på Fagerli. Kunstgresset kommer fra Italia - ved eksportør Limonta Sport. Gresset er av typen Duo Sharp P+ 40. I tillegg legger vi pad for å få mykere underlag. Det er mange tonn som skal vekk og legges på ny. Ca. 100 tonn sand skal blant annet på plass. 11 trailere er i sving. Vi har gode hjelpere i klubben: Uno, Aslak og Ole Johnny har kjørt hjullaster, traktor og truck for oss. De har lagt ned en stor innsats.Noen juniorer skal også hjelpe til å legge. Det er et stort prosjekt som er planlagt over lang tid. Kostnadsberegnet til ca. 2,7 millioner kroner. Stort løft for Nanset, men vil være til glede for alle våre våre 450 fotballspillere. Vi har gitt bort gress til hundeklubben og vellaget i Styrvoll - de var veldig happy med det. Håper det kan komme til god nytte til deres aktiviteter. Vi regner med at banen er klar 9 juli. Vi gleder oss!