Diskgolf på Nanset

Det er opprettet diskgolf gruppe under Nanset IF paraply. Det er iherdige gutter som nå er i ferd med å lage en 9 er bane.De holder på å rydde i skogen rundt Fagerli. De ønsker hjelp - så hvis det er noen som ønsker å bidra , ta kontakt med Glenn Pedersen mob. 91848484. Banen vil være åpen for alle. Når banen er ferdig er det bare å ta en tur. Det er gratis og god trim. Hva er diskgolf - meget enkelt - det er bare å kaste en disk mot en kurv, mer info se "Les mer".

En av verdens raskeste sporter er diskgolf, eller frisbeegolf som den også kalles. Den har eksistert i mange tiår allerede, med klubber her til lands over 30 år. Men spesielt de siste par årene har det kommet til veldig mange flere spillere, og det er enkelt å forstå. Her er 5 gode grunnene for at du skal spille diskgolf, og hvorfor du bør dele gleden med andre

Diskgolf har ingen aldersgrenser

Selv om man aldri har disk golfet tidligere, spiller alder ingen rolle. Om man er 6 eller 60, vil alle kunne finne gleden i sporten.

Diskgolf er en billig sport

Mens bare et medlemskap i vanlig golf koster mange tusen, koster det veldig lite å begynne å spille diskgolf. Det er gratis å bruke banene, medlemskap i en lokal klubb er anbefalt men ikke en nødvendighet, og du kan få et meget bra nybegynnersett til bare noen hundre kroner.

Diskgolf er god trim

De fleste banene er 18 hull, med en banelengde på rundt 3 kilometer. Med andre ord er det god trim å spille diskgolf, i tillegg til å gi frisk luft og flotte naturopplevelser. Vi begynner med en bane på 9 hull.

Diskgolf skaper nye venner

Det er flere og flere som spiller disk golf i Norge, fra alle forskjellige stadier av livet. Noen spiller ofte, andre sjeldnere, og mange av dem møtes ukentlig til såkalte ukesgolfer. Dette er ypperlig for å møte nye mennesker, og kanskje få venner for livet.

IMG_7862Diskgolf er enkelt å lære

Diskgolf er enkelt: kast disker i en kurv på færrest mulige kast. Det er en sport kan enkelt kan læres, reglene er enkle og det er mange som gledelig vil hjelpe deg med å bli bedre. Som i alle sporter tar det dedikasjon og trening for å bli virkelig god, og diskgolf er en sport som er givende både for proffesjonelle og de som bare gjør det for gleden av å kaste disker.

Så hva venter du på? Om du aldri har spillt diskgolf, eller ikke gjort det på lenge, så er det verdt å ta opp tråden igjen. Det er gøy, utfordrende, god trim og billig å spille for alle aldre!