Invitasjon til klubbmesterskap i FIFA 21

ER DU GOD I FIFA, ELLER BARE SPILLER FOR MORRO? Nanset IF har gleden av å invitere deg som spiller FIFA21 til å delta i vårt første klubbmesterskap. Det er ingen krav til ferdigheter. Turneringsformatet vil være enkeltutslag med gruppespill. Det er satt en nedre aldersgrense på 13 år og det er ingen øvre aldersgrense. Vi oppfordrer jenter til å delta! Det er ingen påmeldingsavgift på klubbmesterskapet, men deltager må være medlem av Nanset IF.

VIKTIG!!!

Før påmelding er det viktig at alle som vil delta blir medlem på denne discordserveren: https://discord.gg/5CnF23K (Last ned Discord på PC, MAC eller Mobil) All kommunikasjon rundt turneringen vil foregå på denne serveren.

Inne på serveren vil det være forskjellige rom med informasjon om turneringen, regler og annen nyttig informasjon. Info vil endres fortløpende mot turnering så her må det følges med. Det er viktig å lese disse nøye før påmelding.

Påmeldingsfrist er satt til 30.10 kl. 18.00 og selve turneringen er satt opp 31.10 kl. 09.30 – 15.00 (Dette er et anslag så turneringen kan bli noe kortere, eller noe lengre)

Nanset IF ønsker å satse på eFotball i tiden fremover og vil derfor ha med så mange som mulig for å kartlegge interessen rundt dette i klubben. Jenter og gutter i alle gruppene er velkomne.  Vi vil senere arrangere et klubbmesterskap hvor vi vil inkludere ikke-medlemmer i klubben. Målet er å melde på lag i kretsmesterskapet og NM innen 13. november.

Ved behov for hjelp eller om du har spørsmål, kontakt Herman Jøntvedt tlf. 45447200 eller Stian Rødbøl tlf. 47860862. Vi er også tilgjengelige på Facebook.

Hvis det er noen personer, foresatte eller andre som har litt teknisk forståelse eller ønsker å bidra rundt eFotball satsingen og/eller turneringen si ifra til en av arrangørene. Vi vil trenge hjelp!

Merk at eFotball er nytt både for arrangører og de fleste deltagere så vi må ta høyde for at det kan oppstå problemer før, under og etter turnering. Vi vil gjøre vårt beste for at dette blir en bra opplevelse for alle.