Nye æresmedlemmer og statuett innehavere i Nanset IF

På vår vellykkede jubileumsfest ble det utnevnt 2 nye æresmedlemmer og 2 nye statuettinnehavere. Våre to nye æresmedlemmer er Aslak Bolt Evensen (ytterst til høyre) og Rolf Eigil Arnesen ( nest ytterst til høyre) og våre 2 nye Nanset statuett innehavere er Rolf Uno Eriksen ( ytterst til venstre) og Øyvind Mathiesen ( nest ytterst til venstre ). Alle har gjort en formidabel innsats gjennom mange år for vår forening. Vi gratulerer!

Våre to nye æresmedlemmer er Aslak Bolt Evensen (ytterst til høyre) og Rolf Eigil Arnesen ( nest ytterst til høyre) og våre 2 nye Nanset statuett innehavere er Rolf Uno Eriksen ( ytterst til venstre) og Øyvind Mathiesen ( nest ytterst til venstre ) Leder Morten Thunberg i midten.