Siste nytt fra Nanset IF: Ski

VELKOMMEN PÅ SKITRENING!

Nanset ski ønsker deg som går i 1. til 4. klasse velkommen til skitrening på klubbhytta for sesongen 2017/2018.

Treningstider

Tirsdag: kl. 17.30 (fast treningstid hver tirsdag)

Klubbens målsetting:

Å skape et godt og aktivt sosialt miljø. På treningene har vi fokus på lek, løp og det å ha det moro på ski, samtidig som vi ønsker å bli bedre teknisk og fysisk.

Kontaktperson: Olav Hamre, tlf 928 07 207

Hei! Oversender tog orden og kart over møte plass på torget. Forventer at vi som de siste årene har den største troppen og at samtlige grupper stiller fulltallige. Det er et flott utstillingsvindu å vise vårer aktiviteter. Oppmøte torget kl. 16.45. Alle får is når de kommer til Bøkeskogen !
Årsmøte for skigruppa skjer tirsdag 13 februar kl. 19:30 på klubbhytta.
Nanset Ski arrangerer skikarusell på Nanset skiarena/Bjørndalen (kjør Gopledalsveien forbi Månejordet). Tre onsdager i januar. Start kl 18:00 Påmelding fra 17:15 (Pris 150,- kr for 3 renn) Betales ved første renn. Kontant eller Vipps Kiosk Premie til alle med utdeling etter siste renn. Passer alle barn og ungdom fra 3 til 13 år
Torsdag 7. desember er det tradisjonell juleavslutning for turrenngruppa. Møt opp på Fagerli kl. 19:45. Vel møtt:-)
Nettbutikken er nå åpen for bestilling av klubbtøy (overtrekksdresser, racingdresser, vester etc) Se beskrivelse lengre nede på denne artikkelen.
Helgen 24.-26. november blir det fellestur til Vierli for turrenngjengen. Innkvartering hos Eriksen/Nilsen og Hellenes for de som ikke ordner selv. Påmelding på skjema i garderoben.
Torsdag 19. oktober kl. 19:45 er det medlemsmøte for turrenngjengen. Ta med pass dere som skal være med på turen til vinteren. Vel møtt:-)
Bløtkake og kaffe på sesongavslutningen torsdag 6. april kl. 19:30. Ta med en femtilapp og kom:-)
Torsdag 19 januar kl. 19:45 er det møte på klubbhytta for de reisende til Pyreneene i februar. Vel møtt:-)
NETTBUTIKKEN ER ÅPEN IGJEN, STENGER ONSDAG 02.11