Siste nytt fra Nanset IF: Ski

VELKOMMEN PÅ SKITRENING!

Nanset ski ønsker deg som går i 1. til 4. klasse velkommen til skitrening på klubbhytta for sesongen 2019/2020.

Treningstider

Tirsdag: kl. 17.30 (fast treningstid hver tirsdag)

Klubbens målsetting:

Å skape et godt og aktivt sosialt miljø. På treningene har vi fokus på lek, løp og det å ha det moro på ski, samtidig som vi ønsker å bli bedre teknisk og fysisk.

Kontaktperson: Olav Hamre, tlf 928 07 207

Dette er en liten film snutt om Nanset if`s aktiviteter. Til deg som lurer på hva Nanset IF driver med eller til deg som har vært medlem en stund. Alle våre 5 grupper er representert : Fotball, ski, sykkel, ski og disk golf.
Her kommer jubileumsfilmen som ble sendt på 100 års festen. God fornøyelse. Lars Møllen har laget filmen.
På Vestfold idrettskrets galla middag fikk Morten Thunberg hederstegn for tillitsvalgte i Vestfoldidretten. Hederstegnet tildeles personer som over tid har gjort en stor og fortjenestefull innsats i idrettslag tilhørende Vestfold idrettskrets. Kriterier: Vestfold idrettskrets hederstegn i gull kan tildeles personer (unge som gamle) som over tid har gjort en fortjenestefull innsats for idretten i Vestfold lokalt og/eller regionalt. Vi gratulerer!
På vår vellykkede jubileumsfest ble det utnevnt 2 nye æresmedlemmer og 2 nye statuettinnehavere. Våre to nye æresmedlemmer er Aslak Bolt Evensen (ytterst til høyre) og Rolf Eigil Arnesen ( nest ytterst til høyre) og våre 2 nye Nanset statuett innehavere er Rolf Uno Eriksen ( ytterst til venstre) og Øyvind Mathiesen ( nest ytterst til venstre ). Alle har gjort en formidabel innsats gjennom mange år for vår forening. Vi gratulerer!
Vi takker så meget sparebankstiftelsen DNB for kr. 230.000 kr i støtte til lysløype belysning og sti rydding ! Dette prosjektet hadde vært umulig å gjennomføre uten denne store støtten. Den vil være til glede til alle som ferdes i Nanset if løypenett og aktiviteter. Tusen takk ! #sparebankstiftelsendnb
Nanset IF feirer sitt 100 års jubileum i år. Møt opp i Borgertoget og vis vår styrke. Vi har tradisjon å være blant de største i Borgertoget. Det må vi vise i år også ! Gratis is utdeling til de som har vært med i toget. Vi har plass nummer 9 ( Nansetgata) klokken 1645. Se neste vedlegg.
Nanset IF takker for bidrag av Larvikbanken og Sparebank 1 BV. Midlene går denne gang til disk golf gruppa for stirydding , utsyr og materiell innkjøp. Vel fortjent til den lille aktive gruppen under Nanset if paraplyen.
Vi gratulerer skigruppa med stort oppmøte på årets skikarusell. Bra jobba for alle de frivillige og aktive.
Årsmøtet ble avholdt 4 mars 2019. Morten Thunberg ble gjenvalgt som leder og loset årsmøtet vel i havn. Ingen spesielle saker som var kontroversielle. Du kan lese hele beretningen, se under.
Disk golf : fredag 25 januar klokken 1900 på klubbhytta Fotball: Triatlon:på Abax hovedkontor Ski: onsdag 12 februar klokken 1930 på Nanset If klubbhytte Sykkel: Hovedforening: mandag 4 mars klokken 1900 på Nanset IF klubb hytta Forslag må være de respektive styrer i hende senest 14 dager før møte dato. Saksdokumenter er tilgjengelig en uke før møte dato.