Siste nytt fra Nanset IF: Ski

VELKOMMEN PÅ SKITRENING!

Nanset ski ønsker deg som går i 1. til 4. klasse velkommen til skitrening på klubbhytta for sesongen 2019/2020.

Treningstider

Tirsdag: kl. 17.30 (fast treningstid hver tirsdag)

Klubbens målsetting:

Å skape et godt og aktivt sosialt miljø. På treningene har vi fokus på lek, løp og det å ha det moro på ski, samtidig som vi ønsker å bli bedre teknisk og fysisk.

Kontaktperson: Olav Hamre, tlf 928 07 207

Smitte situasjonen i Norge er stabil. Derfor åpner regjeringen for at barne- og ungdomsidretten fra 1. august får unntak fra 1-metersregelen. Denne beslutningen innebærer at det igjen åpnes for kamper og andre konkurransesituasjoner for barne- og ungdomsidretten opp til og med 19 år, innenfor de respektive idrettskretsenes grenser, skriver regjeringen i en pressemelding.
Støtt Nanset Idrettsforening i en vanskelig tid. Klubben opplever stort inntektstap og trenger hjelp for å sikre at Nanset IF fremdeles forblir en av byens ledende klubber. Alle pengene som samles inn, går til å sikre drift av klubbens aktiviteter innen: Fotball – Sykkel – Triathlon - Ski – Diskgolf Hjelp Nanset Idrettsforening i en vanskelig tid. Klubben opplever stort inntektstap og trenger hjelp for å sikre at Nanset IF fremdeles forblir en av byens ledende klubber. Alle pengene som samles inn, går til å sikre drift av klubbens aktiviteter innen: Fotball – Sykkel – Triathlon - Ski – Diskgolf Vi håper alle med Nanset tilknytning, både aktive, tidligere aktive, unge, eldre, støttespillere, sponsorer og alle de som har følelser for klubben vår, vil bidra til denne digitale spleisen. Støtt denne digitale dugnaden og del gjerne spleisen videre. Ditt bidrag vil være med å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøet. Trykk på denne linken : https://spleis.no/nansetif Nanset IF /styret
Smittevernstiltakene som nå gjelder for norsk idrett kan bli langvarige, og de viktigste for å hindre økt smitte i idretten er: Hold avstand – 1 meter Vask hender før og etter trening Rengjør felles utstyr før og etter trening Syk? Bli hjemme Bruk egen drikkeflaske
For første gang i Nanset if historie ble det avholdt digitalt årsmøte den 15 april 2020. Dirigent og leder av hovedforeningen Morten Thunberg loset oss gjennom årsberetningen. Den ble enstemmig godkjent. Dokumenter og handlingsplaner finner du på hovedforeningens venstre side. Referat finner du under.
Vi kunne dessverre ikke gjennomføre årsmøtet vårt som planlagt, men ønsker å få det gjennomført digitalt den 15/4-20 kl. 1900. Les årsmøtedokumentene nøye - de ligger under neste bolk. Er det spørsmål så ta kontakt med Morten Thunberg - mobil 99709686 eller epost: morten.thunberg@lf-nett.no Vi legger ut link til møtet for de som ønsker å følge det. Linken legges ut på hjemmesiden den 15/4-20. Styret
Nanset IF har besluttet å avlyse eldres møtene, lunsjmøtene og rekefesten inntil videre på grunn av korona situasjonen. Vi følger kommunale retningslinjer og Folkehelseinstituttet og Idrettsforbundets anbefalinger i forbindelse med korona utbruddet. Vi minner om at det er viktig å følge rådene om god hygiene, vask av håndtak, rekkverk m.m. Styret.
Årsmøter i alle gruppene og hovedforeningen. Forslag må være de respektive styrer i hende senest 14 dager før møte dato. Saksdokumenter er tilgjengelig en uke før møte dato. Ski : 11 februar klokken 1930 TV - stua, Triatlon: 11 februar klokken 1800 Abax, Fotball: 24 februar klokken 1800 TV stua, Sykkel: 27 februar klokken 1800 TV stua, Disk Golf: 28 februar klokken 1800 TV stua, Hovedforeningen 16 mars klokken 1900 i storesalen. Ny dato se nyheter over.
Dette er en liten film snutt om Nanset if`s aktiviteter. Til deg som lurer på hva Nanset IF driver med eller til deg som har vært medlem en stund. Alle våre 5 grupper er representert : Fotball, ski, sykkel, triatlon og disk golf.
Her kommer jubileumsfilmen som ble sendt på 100 års festen. God fornøyelse. Lars Møllen har laget filmen.
På Vestfold idrettskrets galla middag fikk Morten Thunberg hederstegn for tillitsvalgte i Vestfoldidretten. Hederstegnet tildeles personer som over tid har gjort en stor og fortjenestefull innsats i idrettslag tilhørende Vestfold idrettskrets. Kriterier: Vestfold idrettskrets hederstegn i gull kan tildeles personer (unge som gamle) som over tid har gjort en fortjenestefull innsats for idretten i Vestfold lokalt og/eller regionalt. Vi gratulerer!