Siste nytt fra Nanset IF: Ski

VELKOMMEN PÅ SKITRENING!

Nanset ski ønsker deg som går i 1. til 4. klasse velkommen til skitrening på klubbhytta for sesongen 2017/2018.

Treningstider

Tirsdag: kl. 17.30 (fast treningstid hver tirsdag)

Klubbens målsetting:

Å skape et godt og aktivt sosialt miljø. På treningene har vi fokus på lek, løp og det å ha det moro på ski, samtidig som vi ønsker å bli bedre teknisk og fysisk.

Kontaktperson: Olav Hamre, tlf 928 07 207

Årsmøte for skigruppa skjer tirsdag 13 februar kl. 19:30 på klubbhytta.
Nanset Ski arrangerer skikarusell på Nanset skiarena/Bjørndalen (kjør Gopledalsveien forbi Månejordet). Tre onsdager i januar. Start kl 18:00 Påmelding fra 17:15 (Pris 150,- kr for 3 renn) Betales ved første renn. Kontant eller Vipps Kiosk Premie til alle med utdeling etter siste renn. Passer alle barn og ungdom fra 3 til 13 år
Torsdag 7. desember er det tradisjonell juleavslutning for turrenngruppa. Møt opp på Fagerli kl. 19:45. Vel møtt:-)
Nettbutikken er nå åpen for bestilling av klubbtøy (overtrekksdresser, racingdresser, vester etc) Se beskrivelse lengre nede på denne artikkelen.
Helgen 24.-26. november blir det fellestur til Vierli for turrenngjengen. Innkvartering hos Eriksen/Nilsen og Hellenes for de som ikke ordner selv. Påmelding på skjema i garderoben.
Torsdag 19. oktober kl. 19:45 er det medlemsmøte for turrenngjengen. Ta med pass dere som skal være med på turen til vinteren. Vel møtt:-)
Bløtkake og kaffe på sesongavslutningen torsdag 6. april kl. 19:30. Ta med en femtilapp og kom:-)
Torsdag 19 januar kl. 19:45 er det møte på klubbhytta for de reisende til Pyreneene i februar. Vel møtt:-)
NETTBUTIKKEN ER ÅPEN IGJEN, STENGER ONSDAG 02.11
Trening lørdag 29.10 for gruppe 2. Løpetrening, skigang (uten staver), og vi tester viljen vår i bakken! Avslutter med treningslek/ stafett. Oppmøte Nansethytta kl. 10.00 -11.30. Merk ny startid.