Samarbeidspartner

 

Nanset Ski har avtale med Olympiasport når det gjelder kjøp av ski, skiutstyr og annet treningsutstyr.

Olympiasport ligger ved Jarlsberg i Tønsberg, og innehar den kompetansen som Nanset ski ønsker når det kommer til ski og skiutstyr. Hos Olympiasport vil du få riktig veiledning i valg av utstyr. Som Nanset ski medlem får du også rabatt.

Nanset ski vil også kjøpe treningsdresser gjennom Olympiasport. Mer informasjon kommer.

25% På alt skirelatert utstyr

20% På resten av butikken

Si ifra i butikken når du handler at du er medlem av Nanset Ski, så vil du få din rabatt, samt et fordelskort.


Nanset ski har sammen vår samarbeidspartner Olympiasport laget nye drakter. De er forholdsvis lik dressene som tidligere, bare ny produsent. Bestillingene vil nå gjøres via nettet, og forklaringer er beskrevet under. Om dere ønsker levering før jul, må bestillingen legges inn før midnatt 5. november.

Det er nå klart for bestilling av nye Nanset skidresser. Nanset Ski har valgt å inngå et samarbeid med Olympia Sport og Swix, og skidresser blir nå bestilt gjennom Swix. Kjøp av dresser blir gjort via web butikk hos Swix ( http://www.originalshop.no/1/1.0.1.0/59/1/ ). Det er vedlagt instruksjoner for hvordan man logger seg inn i nettbutikken og bestiller treningsdresser.

Prisene som er oppgitt i nettbutikken er reduserte priser, hvor vi har fått 30 % rabatt av Olympia Sport på utstyret. Hver enkelt betaler direkte i nettbutikken for tøyet når det bestilles. Nanset ski refunderer i tillegg følgende beløp til kjøp av klær for aktive junior løpere (opp til 18 år):

Overtrekksdress kr 700

Racingdress kr 400

Vest kr 200

Vi har i år valgt å ha to typer overtreksdresser, Mission X og Star X. For de yngste utøverne anbefaler vi StarX. Aktiver utøvere kan vurdere Mission X, denne skal ha øket komfort og ventilasjon. Se forøvrig produktbeskrivelse i nettbutikken.

Størrelsesguiden er svært god og vi anbefaler de som er usikre på størrelsen å se på denne. http://www.originalshop.no/1/1.0.1.0/143/1/.

Web butikken er åpen frem til midnatt 5. november. Den korte fristen er grunnet at dressene skal kunne leveres før jul. For de som ikke rekker å bestille innen 5. november, så vil vi ha web butikken åpen i begynnelsen av desember igjen (ca. 14 dager) med påfølgende levering i februar.

Vi gjør oppmerksom på at vi har inngått avtale med Olympia sport vedrørende skiluer til bruk på renn og at vi vil få tildelt egne luer, slik at det ikke er behov for å bestille luer i web butikken (med mindre man gjerne vil ha en Swix lue).

Katalog og beskrivelse

Spørsmål kan rettes på mail til Olav Hamre (hamreol@gmail.com) / mob. 98207207.

Med vennlig hilsen skistyret