Dugnadslister for Sykkelgruppa til Farrisrunden og Granfondo Don Pedro

NB! oppdatert 8.6 De to hektiske helgene med Farrisrunden og Granfondo Don Pedro er bare noen uker unna. Vi må som tidligere år bidra mannsterke for å avvikle de to arrangementene.

Kjøre alle Nanset syklister og foresatte.

Vi må som tidligere år bidra mannsterke for å avvikle de to arrangementene.

Vedlagt er en liste over alle postene vi har fått i år.

Dere har nå mulighet til å skrive dere opp på det dere har mest lyst til på de dagene som passer best. Det blir første mann til møllaJ

Postene som ikke blir fylt opp blir delt ut til de som ikke enda har meldt seg. Dere må evnt. selv bytte/finne andre til å hjelpe.

Vi ønsker å takke alle som bidrar. Det er disse to arrangementene som legger grunnlaget for hele klubbens økonomi og ikke minst den aller aller viktigste inntektskilden til sykkelgruppa.

Ang postene med løypedugnad i FR traseen blir tid/sted bestemt i morgen.

Legger ut info om det på FB og hjemmesidene.

Dette får vi til!

Under ser dere oversikten. Røde felte er ledig.  Eller dere kan laste den ned her.