Giant cup og Regionsmesterskap

Lørdag 28.september ble årets siste og tiende Giant cup – runde arrangert i regi av Tønsberg CK på Storås langrennsarena i Stokke. Arrangementet var et kombinert regionsmesterskap i terreng rundbane for Buskerud, Vestfold og Telemark.

Det var stor deltakelse fra Nanset IF Sykkel i mini- og rekruttklassene, og startfeltet i rekrutt 8-9år og 6-7år kunne minne om et klubbmesterskap for Nanset og ikke et regionsmesterskap. Det rekrutteres bra i Nanset om dagen og det lover godt for framtida cheeky

At de unge, lovende rekruttene har terpet teknikk og kjørt mye singletracks under treningssamlingen i Danmark forrige helg, kom til sin rett i det kuperte terrenget på Storås. Flotte prestasjoner og resultater fra samtlige, veldig moro! Heia!

Det var dessverre noe mindre deltakelse denne gangen fra Nanset i de aldersbeste- og seniorklassene, men de som stilte til start leverte meget bra.

Jon Rye Johnsen i M10 gikk «oppskriftsmessig» av med seieren og ble dermed regionsmester.
I M11-12 tråkket Markus Dammen inn til en glimrende andreplass og Anders Rauan i M15-16 fulgte opp med en flott tredjeplass.

I M30-39 og M40-49 syklet henholdsvis Frode Larsen og Thor Arne Dammen side om side inn til både klasseseire og regionsmesterskapstitler i sine klasser. Det ble også klasseseier og regionsmester til Nanset i K30-39 ved Kathrine Møller Nordal, som førøvrig var rittets eneste kvinnelige representant foruten jentene i mini-, rekrutt- og aldersbestemte klasser.
 

For resultater se her