KLUBBKVELD PÅ KLUBBHYTTA

Spennende foredrag og rittplanlegging, onsdag 15.april

Vi inviterer til

KLUBBKVELD PÅ KLUBBHYTTA

Onsdag 15.april kl.19.30 i TV-stua.

Del I: Foredrag ”Spis riktig, Yt mer!”
Ved Espen Gjevestad, Spesial-idrettspedagog og PhD-stipendiat.

Del II: Presentasjon av produkter fra Vi - (sportsdrikke-/ energi)

Del III: Rittplanlegging. Felles aktiviteter/ trening. Sosiale tiltak.

Del I: Foredrag ”Spis riktig, Yt mer!”
Espen Gjevestad har Hovedfag idrett og helse ved NIH og er PhD-stipendiat ved UiO.

Han har 17 års erfaring fra treningssenterbransjen, bl.a. som sykkelinstruktør, trenings- kostholdsveileder og personlig trener. Gjevestad arbeider ved SiV Klinikk fysikalsk medisin og rehabilitering – Kysthospitalet.

Espen Gjevestad er mangeårig medlem av sykkelgruppa i Nanset og bidrar som trener i barnegruppa.

Del II: Presentasjon av produkter fra Vi - (sportsdrikke-/ energi)
Vi samarbeider med Amway, som fins i 100 land og markeder. De støtter blant annet barn og ungdom gjennom UNICEF. Og ulike idrettsarrangementer som sentrumsløpet og pitzal Wild Face Race 2013. De ser fram til en liten "breefing" hos Nanset sykkel, under klubbkvelden.

Del III: Rittplanlegging. Felles aktiviteter/ trening. Sosiale tiltak.

Sykkelgruppa har bl.a. en egen aktivitetskalender på nettsida hvor alle ritt klubben deltar på er listet opp. Dette for å prøve å samle så mange medlemmer som mulig ritt vi deltar på. Vi inviterer alle sykkelmedlemmer til å bidra med å sette denne aktivitetskalenderen.

Vi har en egen Nansetbil, «Gråmann», med plass til 9 personer og sykkeltilhenger. Den kan lånes ut til ritt for klubbens sykkelmedlemmer, såfremt den er ledig.  Det er hyggelig å samkjøre til ritt :-)

Håper vi sees!

Mvh.