Sesongavslutningstur

Barne- og ungdomsgruppa i Slettestrand
Barne- og ungdomsgruppa i Nanset IF Sykkel var i helgen 20.-22.september på sesongavslutningstur til Slettestrand i Danmark.

I 2011 var vi 34 stk. som reiste, i fjor 56 stk. og i år hele 83 stk.!!! Veldig moro cheeky

Slettestrand Feriecenter er tilrettelagt med den meste en terrengsyklist kan tenke seg. Her kommer vi til dekka bord, både i matsalen og ute i naturen!

Esben Krongborg som nettopp vant Finnmark offroad, har bygd opp løypenettet i Slettestrand. Et eldorado av løyper med singeltracks for terrengsyklister i alle aldre og nivåer. Både små og store blå/ hvite nøt det gode været og ikke minst det sosiale fellesskapet fra sykkelsetet i de danske skover. Teknikkbanen som Esben har laget på området var også et veldig populært innslag, med drop i ulike høyder, bane for svingteknikk, utfor- og kulekjøring og balansetrening på smal bro over bakken. 
 

Vi var også så heldige at Esben stilte seg til disposisjon for oss lørdag. Først ble det en økt for gruppe 4 (de eldste/ konkurransegruppa) i de nye løpene Esben holder på å utarbeide. Deretter fikk samme gruppe teknikkundervisning på teknikkbanen litt senere på dagen. Helt topp!

Lørdag kveld var det refleksløype i mørket med lommelykter. Refleksene var vi så heldige å hadde fått fra Larvikbanken og de viste vei til postene med spørsmål som var hengt opp rundt i ei løype.

Barne- og ungdomsgruppa er veldig takknemlige for den støtten og de midlene vi har fått, slik at denne turen kunne legges til rette for at alle fikk en mulighet til å være med og at prosjektet kunne gjennomføres. Vi har hatt en TOPP helg!!!
 

En STOR TAKK til våre støttespillere for dette prosjektet:
 
  • Norgees Cykleforbund
  • Color Line
  • Larvikbanken
  • Powel

Nanset IF v/ Sykkelgruppa og sine sponsorer og samarbeidspartnere, er også av stor betydning for at dette prosjektet kunne gjennomføres.
 

smileyPå vegne av barne- og ungdomsgruppa:
Kathrine Møller Nordal (trener og lagleder)