Siste nytt fra Nanset IF: Triathlon

Hei alle Nanset IF venner ! Lørdag 12 oktober braker det løs med en enkel bankett på Fagerli skole. Vi feirer Nanset IF 100 års eksistens med god underholdning og "løse" snipper og godt humør. Alle som har eller har hatt en eller annen Nanset tilknytning er hjertelig velkommen. Program og påmelding se under;
Vi takker så meget sparebankstiftelsen DNB for kr. 230.000 kr i støtte til lysløype belysning og sti rydding ! Dette prosjektet hadde vært umulig å gjennomføre uten denne store støtten. Den vil være til glede til alle som ferdes i Nanset if løypenett og aktiviteter. Tusen takk ! #sparebankstiftelsendnb
Nanset IF feirer sitt 100 års jubileum i år. Møt opp i Borgertoget og vis vår styrke. Vi har tradisjon å være blant de største i Borgertoget. Det må vi vise i år også ! Gratis is utdeling til de som har vært med i toget. Vi har plass nummer 9 ( Nansetgata) klokken 1645. Se neste vedlegg.
Nanset IF takker for bidrag av Larvikbanken og Sparebank 1 BV. Midlene går denne gang til disk golf gruppa for stirydding , utsyr og materiell innkjøp. Vel fortjent til den lille aktive gruppen under Nanset if paraplyen.
Årsmøtet ble avholdt 4 mars 2019. Morten Thunberg ble gjenvalgt som leder og loset årsmøtet vel i havn. Ingen spesielle saker som var kontroversielle. Du kan lese hele beretningen, se under.
Disk golf : fredag 25 januar klokken 1900 på klubbhytta Fotball: Triatlon:på Abax hovedkontor Ski: onsdag 12 februar klokken 1930 på Nanset If klubbhytte Sykkel: Hovedforening: mandag 4 mars klokken 1900 på Nanset IF klubb hytta Forslag må være de respektive styrer i hende senest 14 dager før møte dato. Saksdokumenter er tilgjengelig en uke før møte dato.
Vi ønsker alle våre over 900 medlemmer et riktig godt sportslig nytt år. Takker alle våre frivillige ledere - trenere og foreldre for det uvurderlige arbeid som utføres hver dag ! Tusen takk til alle som bidrar for å opprettholde aktiviteten for barn og ungdom.
Det er nå mulig å bestille Nansets jubileumsjakker på nett.
Hei ! Velkommen til GRATIS prøvetime på Dametrimmen`s Styrke & Mosjon. Ny musikk og nye øvelser. Start 6 september. Les mer her : https://nansetif.no/dametrimmen , se også venstre kolonne : Dametrimmen. https://nansetif.no/dametrimmen
Hei! Oversender tog orden og kart over møte plass på torget. Forventer at vi som de siste årene har den største troppen og at samtlige grupper stiller fulltallige. Det er et flott utstillingsvindu å vise vårer aktiviteter. Oppmøte torget kl. 16.45. Alle får is når de kommer til Bøkeskogen !